lopende band

PIPO-de Video van de Technologieltd.factory Reis
 
PIPO fabriek productielijn 0

 

Slimme de Vervaardigingslijn van Digitale Vertoningsproducten

  • PiPO is hoofdzakelijk bezig geweest met ODM/OEM-productie van producten van de 7-65 duim de slimme digitale vertoning. De belangrijkste producten omvatten tabletcomputers, notitieboekjecomputers, computers alle-in-één, interactieve whiteboards, digitale signage en andere producten. 10 productielijnen kunnen de dagelijkse output van 3000 eenheden ontmoeten.
  • Alle assemblagematerialen zullen volledig getest worden vóór assemblage, en alle geproduceerde producten zullen aan functionele het testen en het verouderen tests onderworpen zijn om ervoor te zorgen dat de vervaardigde producten regelmatig in de handen van uw eindklanten kunnen lopen.

Certificatie

  • Bij PIPO die ontwikkelden wij en voerden een kwaliteitsbeheersysteem uit op een benadering van het procesbeheer wordt gebaseerd. Dit staat ons toe om consistentie in de productdienst en steun te handhaven, en aan alle toepasselijke regelgevende vereisten te voldoen, terwijl alert genoeg en flexibel blijvend om met technologie en de industrie te evolueren vereis. Het kwaliteitssysteem voldoet aan het internationale standaardiso-9001:2015 en de normen dat op de verwante industrieën van toepassing zijn.

OEM / ODM

PIPO fabriek productielijn 0PIPO fabriek productielijn 1

Laat een bericht achter