Certificaten

 • China PIPO certificaten
  ISO 9001
 • China PIPO certificaten
  ROHS
 • China PIPO certificaten
 • China PIPO certificaten
 • China PIPO certificaten
  CE
 • China PIPO certificaten
  UL

Profiel QC

PIPO kwaliteitscontrole 0

De fabrikanten van het PiPOtablet pc voeren typisch kwaliteitscontrole door een reeks processen uit die worden ontworpen om ervoor te zorgen dat hun apparaten aan hun kwaliteitsnormen voldoen. Deze processen kunnen afhankelijk van de fabrikant en het specifieke model van tabletpc variëren, maar zij omvatten over het algemeen de volgende stappen:

 

Componenteninspectie: De Tablet PCfabrikanten inspecteren de componenten die in hun apparaten, zoals het scherm, de batterij, de bewerker, en het geheugen zullen worden gebruikt, om ervoor te zorgen dat zij aan hun kwaliteitsnormen voldoen.

Assemblage die testen: Zodra de componenten zijn geïnspecteerd en goedgekeurd, wordt tabletpc geassembleerd en getest om ervoor te zorgen dat alle delen behoorlijk samenpassen en dat het apparaat aangezien het zou moeten functioneert.

 

PIPO kwaliteitscontrole 1

Het functionele testen: De Tablet PCfabrikanten voeren dan een reeks functietests uit om ervoor te zorgen dat het apparaat correct werkt. Deze tests kunnen controles voor WiFi-connectiviteit, het schermontvankelijkheid, en levensduur batterij omvatten.

Prestaties het testen: De Tablet PCfabrikanten voeren prestaties ook het testen uit om ervoor te zorgen dat het apparaat aan hun normen voor snelheid en betrouwbaarheid voldoet. Dit kan lopende benchmarktests of andere prestatietests impliceren om ervoor te zorgen dat tabletpc de eisen van zijn bestemming kan behandelen.

PIPO kwaliteitscontrole 2


Definitieve inspectie: Alvorens tabletpc wordt verpakt en verscheept, ondergaat het een definitieve inspectie om ervoor te zorgen dat het aan de kwaliteitsnormen van alle fabrikant voldoet. Dit kan visuele controles voor tekorten, evenals het strengere testen omvatten om ervoor te zorgen dat het apparaat behoorlijk functioneert.

PIPO kwaliteitscontrole 3

 

Laat een bericht achter