2023 Aanstaande Hong Kong Electronics Fair (de Lenteuitgave)

March 17, 2023
Laatste bedrijfsnieuws over 2023 Aanstaande Hong Kong Electronics Fair (de Lenteuitgave)

Beste getaxeerde klanten,

Wij zijn opgewekt om u uit te nodigen om ons Digitaal Vermaak 1E-DO5 van het cabinehall of fame in Hong Kong Electronics Fair (de Lenteuitgave) te bezoeken, plaatsvindend vanaf 12 April aan 15 April op het Centrum van Hong Kong Convention en van de Tentoonstelling.
 
Bij onze cabine, zult u de kans hebben om uit de eerste hand onze recentste elektronische producten en diensten, met inbegrip van onze hoogst toegejuichte androïde Tabletoplossingen en onze nieuwe pogingen voor de Doospc van de venstersaanraking te ervaren. Ons team van deskundigen zal op hand zijn om eender welke vragen te beantwoorden u, u hebben en kunt voorzien van gepersonaliseerde die oplossingen aan uw specifieke behoeften worden aangepast.
 
Als getaxeerde klant, wij worden geëerd om u te hebben ons bij de markt bezoeken. Wij zijn zeker dat u onze producten en diensten om van de hoogste kwaliteit en de recentste technologie zult vinden te zijn. Mis deze kans niet om onze nieuwste producten te zien en ons team te ontmoeten.
 
Vriendelijke groeten,
 
Co. Ltd van de Pipotechnologie (Jinson-Beperkt Digitaal (shenzhen))
laatste bedrijfsnieuws over 2023 Aanstaande Hong Kong Electronics Fair (de Lenteuitgave)  0