HKTDC en Canton Fair, PiPO nodigen u uit om getuige te zijn van de AIOT tablet en laptop voor onderwijs

September 20, 2023
Laatste bedrijfsnieuws over HKTDC en Canton Fair, PiPO nodigen u uit om getuige te zijn van de AIOT tablet en laptop voor onderwijs

Uitnodiging om PIPO-technologie te bezoeken op de Hong Kong Electronics Fair 2023

Tablet factory

Lieve mensen.

 

We zijn verheugd u uit te nodigen voor de komende herfst Hong Kong Electronics Fair 2023 [HKTDC], waar PIPO Technology onze nieuwste innovaties in elektronische apparaten zal tonen.Uw aanwezigheid zou een eer voor ons zijn., en we kijken ernaar uit u te verwelkomen.

 

Event Details:
- Uitstalling: Herfst Hong Kong Electronics Fair 2023 HKTDC
-Standnummer: 3E-C09
-Datum: 13 tot en met 16 oktober 2023

 

  Bij PIPO Technology, zijn we toegewijd aan het verleggen van de grenzen van technologie, het aanbieden van geavanceerde oplossingen op het gebied van elektronica.Deze tentoonstelling biedt een waardevolle gelegenheid om te zien welke stappen we hebben gezet in het maken van innovatieve en gebruikersgerichte producten..

Of u nu geïnteresseerd bent in tablets, laptops of andere elektronische wonderen, ons team is er voor u om gedetailleerde demonstraties te geven en uw vragen te beantwoorden.

 

Neem gerust contact met ons op op [Contactgegevens] om een afspraak te maken tijdens het evenement of indien u verdere informatie nodig heeft.

We kijken uit naar uw bezoek aanStand 3E-C09, waar we samen de toekomst van de elektronica kunnen verkennen.

 

Gefeliciteerd.