• PIPO
  kierenn aan
  Het project dat ik met PIPO samenwerk is een tablet van 7 - duim en 8 - duimkinderen van 2000 eenheden. Omdat het een project van de overheidsverwerving is, zijn de vereisten zeer hoog, maar het PIPO-team heeft een zeer professionele de industrieoplossing. Computer, verheugen wij ons op het volgende nieuwe de verwervingsproject van tabletpc
 • PIPO
  Mijnheer Andreas
  1000 stuks 10'' Smart tablet onderwijs voor school zijn uitstekend voor onze klant, we hebben 2000 stuks meer nodig.
 • PIPO
  Ueli
  We hebben samengewerkt sinds 2013, infrarood multi-touchscreen perfect geschikt voor mijn tablet en laptop, korte levertijd van hoge kwaliteit, dank u, PiPO
Contactpersoon : Sandy
Telefoonnummer : +86 13631497656
WhatsApp : +8613631497656

1.2m Drop Rugged Tablet Computers Met 1,2 kg 5MP Achterste 2MP Voorste Camera 1920 X 1080 Display

Place of Origin shenzhen
Merknaam pipo x8
Model Number x8

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Verwerker Intel Core I5 Camera 5MP Achter/2MP Vooraan
Verlaagde rating 1.2m Bewaarplaats 256GB SSD
Geheugen 8GB RAM Connectiviteit Wi-Fi/Bluetooth/4G LTE
Afbeelding 1920 x 1080 Duurzaamheid Mil-std-810G
Hoog licht

1.2m Drop robuuste tablet computers

,

5 MP rugged tablet computers

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Robuuste tabletcomputers met 1,2 kg 5MP achter-/2MP voorcamera en 1920 x 1080 display

Productbeschrijving:

Robuuste computertabletten zijn een ideale keuze voor degenen die betrouwbare en duurzame mobiele computercapaciteiten nodig hebben.,Onze robuuste tablet computers zijn perfect voor professionals die hun apparaten moeten kunnen gebruiken in veeleisende omgevingen.1 inch display met een resolutie van 1920 x 1080Met een Intel Core I5-processor en een gewicht van slechts 1,2 kg bieden deze Ruggedized Tablet Devices ongelooflijke prestaties, allemaal in een draagbare en robuuste verpakking.Je kunt je computervermogen overal mee naartoe nemen., zonder de kwaliteit of prestaties op te offeren.

 

Kenmerken:

 • Productnaam: Robuuste tabletcomputers
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Batterij: 10 uur
 • GPS: Ja.
 • Duurzaamheid MIL-STD-810G
 • Sensoren: versnellingsmeter/ gyroscoop/ magnetometer
 

Toepassingen:

De Pipo X8 is eenRuwe en gereed tabletDit is ontworpen om te voldoen aan de MIL-STD-810G-normen.Robuuste draagbare tabletHet is ontworpen voor gebruik in ruwe omgevingen en is bestand tegen extreme temperaturen, trillingen en schokken..De Pipo X8 is uitgerust met een achtercamera van 5MP en een voorcamera van 2MP.Duurzaamheidwordt gewaarborgd door zijn ontwerp dat voldoet aan MIL-STD-810G en zijnPlaats van oorsprongis Shenzhen, China.

De Pipo X8 is perfect voor iedereen die eenRobuuste tabletcomputerHet is ideaal voor buitenactiviteiten zoals kamperen, wandelen en extreme sporten. Het is ook ideaal voor militair personeel en hulpverleners.die voor hun werk een betrouwbaar en robuust apparaat nodig hebbenDe Pipo X8 is ook geschikt voor industriële toepassingen zoals olie en gas, mijnbouw en bouw.

De Pipo X8 is perfect.Robuuste tabletcomputerDe MIL-STD-810G-certificering zorgt ervoor dat het bestand is tegen extreme temperaturen, schokken en trillingen.waardoor het perfect is voor buiten- en industrieel gebruikHet 10,1 inch scherm met een resolutie van 1920 x 1080, een gewicht van 1,2 kg en een 5MP achter- / 2MP voorcamera maken het een geweldige keuze voor elke taak.

 

Aanpassing:

Robuuste tabletten - Klaar voor elke uitdaging

Onze Pipo X8 Rugged Tablets zijn ontworpen voor de zwaarste taken.Deze ruwe en klaarstaande tabletten zijn voorzien van een reeks sensoren waaronder Accelerometer, Gyroscope en Magnetometer. Kies uit Android of Windows besturingssystemen en geniet van 256GB SSD-opslag. De Pipo X8 Rugged Tablet is het perfecte apparaat voor elke situatie.

Merknaam: Pipo X8

Modelnummer: X8

Oorsprong: Shenzhen

Sensoren: versnellingsmeter/ gyroscoop/ magnetometer

Besturingssysteem: Android/Windows

Drop Rating: 1,2m

Berging: 256 GB SSD

Duurzaamheid MIL-STD-810G

 

Ondersteuning en diensten:

Robuuste tabletcomputers Technische ondersteuning en service

Ons team van experts is klaar om u de beste technische ondersteuning en service te bieden voor uw robuuste tablet computers.van online ondersteuning en probleemoplossing tot reparatie- en onderhoudsdiensten ter plaatse.

Ons online support team is 24/7 beschikbaar om u te helpen met eventuele vragen of problemen die u heeft met uw robuuste tablet computers.die alle aspecten van uw apparaat omvat, zoals hardware, software en netwerkverbindingen.

We begrijpen dat robuuste tabletcomputers in een breed scala van omgevingen worden gebruikt, dus onze technici zijn zeer ervaren in het leveren van de beste service voor dit soort apparaten.We bieden een breed assortiment onderdelen voor je robuuste tablet computers., zodat u er zeker van kunt zijn dat we elk probleem snel en efficiënt kunnen oplossen.

Ons klantenservice team is ook aanwezig om vragen te beantwoorden over uw robuuste tablet computers.en ons team is altijd beschikbaar om te helpen.

 

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending van robuuste tablets

De tablet wordt in een doos met beschermend schuim geplaatst en vervolgens met verpakkingsband verzegeld.De doos is ook gemarkeerd met een “Fragile”-sticker om ervoor te zorgen dat het tijdens het verzenden met zorg wordt behandeld.

De tablet wordt vervolgens verzonden met behulp van een betrouwbare koeriersdienst.De koeriersdienst biedt ook een verzekering voor de tablet in geval van beschadiging tijdens de verzending.